Ajankohtaiset

Asteen verran Senioridigiä -seniorituokiot

+65-vuotias, tule saamaan maksutonta apua älypuhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi käyttöön! Oulun kaupungin yhteisötoiminta ja Caritas-Säätiön DigiJelppari-toiminta järjestävät kaikille Oululaisille avoimen tapahtumasarjan, jossa tarjotaan ikäihmisille maksutonta digiapua.

Tilaisuudessa +65-vuotiaat ikäihmiset saavat kysyä neuvontaa laitteensa käytössä. Apua voi saada esimerkiksi oman älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttöön. Oma laite kannattaa ottaa mukaan tapahtumaan.

Halutessaan voi ilmoittaa itsensä avun tarvitsijaksi, jotta myöhemmin digiapua pyritään järjestämään omaan kotiin. Samalla ikäihmiset saavat tietoutta muista senioreille suunnatuista toiminnoista Oulussa.

Vuoden 2023 Seniorituokioista tiedotetaan myöhemmin -23.