Ajankohtaiset

Ympäristötaidetta ja yhdessäoloa Pikisellä Polulla torstaina 28.9.!

Lähde yhdessä kanssamme ulkoilemaan ja tutustumaan ympäristötaideteoksiin Pikiselle Polulle Pikisaareen torstaina 28.9. kello 13-15.

Pikinen Poloku on ympäristötaidepolku, joka järjestetään kesäisin Oulun Pikisaaressa, sen rannoilla ja Vanhan Villatehtaan pihamaalla. Pikinen Poloku järjestettiin nykymuodossaan ensimmäisen kerran kesällä 2019.

Tavataan ravintola Sokeri-Jussin edustalla kello 13 ja lähdetään yhdessä kiertämään taidepolkua samalla syksyisestä luonnosta nauttien.

Huom! Säävaraus! Ilmoitamme mahdollisesta peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille sekä täällä Ajankohtaista sivulla. Voit ilmoittautua mukaan Anulle 044–468 4228 tai Susannalle 044–468 4238 sekä sähköpostilla jelpaten@nullcaritas-saatio.fi.

Pikinen Poloku netissä