Ajankohtaiset

Mielikuvitusverstaan kokoontumiset

Kaikille aikuisille suunnattu Mielikuvitusverstas kokoontuu parittomina keskiviikkoina, klo 13-15 Yhteisötila Toivossa (Asemakatu 26, 1. krs.).  Toivo on esteetön tila. Toivomme kävijöiltä hajusteettomuutta!

Mielikuvitusverstaalla voit tavata toisia ja tehdä samalla jotain luovaa itsenäisesti, esimerkiksi pieniä käsitöitä, maalata, musisoida tai vain olla. Voit ottaa mukaan omat tarvikkeesi tai hyödyntää Toivosta löytyviä tarvikkeita. Toivosta löytyy mm. ompelukone, saumuri, kankaita, askartelu- ja maalaustarvikkeita sekä piano. Sisältö muokkautuu siis aina kävijöiden mukaan. 

Syksyn kokoontumiset:
16.8., 30.8., 13.9., 27.9., 11.10., 25.10.*, 8.11., 22.11. ja 20.12.

*Huom! Kuvaamme 25.10. ryhmän aikana säätiölle esittelyvideota. Voit kuitenkin tulla osallistumaan toimintaan kaikessa rauhassa. Sinua ei kuvata, ellet anna siihen erillistä kirjallista lupaa!

Mielikuvitusverstaalla voit toimia myös vapaaehtoisena. Keitä kahvit, ohjaa pieni luova hetki tai ole apuna ryhmän järjestelyissä. Voimme myös miettiä yhdessä, voisimmeko osallistua vapaaehtoistehtäviin ryhmänä. Kiinnostaisiko esimerkiksi joulukorttitalkoot ikäihmisten tai asunnottomien iloksi tai joku muu askartelu yhteiseksi hyväksi? Ota yhteyttä Susannaan tai Anuun niin suunnitellaan yhdessä! Yhteystiedot löydät Jelpaten-sivultamme.

Toiminta on ilmaista. Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Olet lämpimästi tervetullut!

Henkilö maalaa mielikuvitusverstaassa maalausta.