DigiJelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

Lue lisää

Seniori nainen tietokoneen äärellä
Erilaisia nuoria vyötäröstä alaspäin

Suunta elämälle

Suunta elämälle -hankkeella pyritään löytämään turvallinen, mielekäs ja aktiivinen arki sosiaalisen kuntoutuksen keinoin. Kolmivuotisen (2019–2022) hankkeen osarahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Vastuuviranomaisena toimii PohjoisPohjanmaan ELY-keskus.

Lue lisää

Tukemalla duuniin

Tukemalla duuniin – hankkeen (ESR) (1.6.2021-31.7.2022) tavoitteena on vammaisten sekä osatyökykyisten ihmisten työllistymisvalmiuksien parantaminen sekä toiminta- ja työkyvyn ja voimavarojen tukeminen.

Jelpaten -vapaaehtoisena tuetusti

Jelpaten on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2022-2024) hanke, joka mahdollistaa ihmisten välisiä kohtaamisia kehittämällä tukimuotoja tuetulle vapaaehtoistoiminnalle. Tuettu vapaaehtoistoiminta vahvistaa osallistujien osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia.

LUE LISÄÄ

Duunista totta

HANKE ON PÄÄTTYNYT!

Vuonna 2018 käynnistyneellä Duunista totta! -hankkeella pyritään saattamaan yhteen koulutuksen ja osaamista omaavat vammaiset henkilöt ja työnantajat Oulussa, Rovaniemellä ja Kempeleessä. Kyse ei ole vammaisen henkilön työkyvyn arvioinnista tai kuntoutuksesta – nyt mennään oikeasti töihin!

Lue lisää

Mies pyörätuolissa läppärillä, ohjaaja vieressä