Tukemalla duuniin

Tukemalla duuniin – hankkeen (ESR) (1.6.2021-31.12.2022) tavoitteena on vammaisuuden vuoksi työkyvyttömyyseläkkeellä olevien sekä osatyökykyisten työttömien työllistymisvalmiuksien parantaminen sekä toiminta- ja työkyvyn ja voimavarojen tukeminen.
Jatkohankkeen tavoitteena on tarkentaa ja mallintaa Duunista totta -hankkeen kehittämää työhönvalmennusmallia ja juurruttaa se olemassa oleviin rakenteisiin.

Ajankohtaista hankkeessa

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, pyrimme välttämään kasvokkain tapahtuvia tapaamisia. Hanketyöskentely jatkuu normaalisti, tapahtuen pääsääntöisesti puhelimitse tai etäyhteyksin.

Tukea työllistymisen polulle

Tukemalla duuniin – hankkeen (ESR) (1.6.2021-31.12.2022) tavoitteena on vammaisuuden vuoksi työkyvyttömyyseläkkeellä olevien, sekä pysyvästi osatyökykyisten työttömien työllistymisvalmiuksien parantaminen sekä toiminta- ja työkyvyn ja arjen voimavarojen tukeminen.
Hanke toimii Duunista totta -hankkeen (2018-2021) jatkohankkeena, ja tavoitteena on tarkentaa ja mallintaa DT:n kehittämää työhönvalmennusmallia lisäten siihen sosiaalisen kuntoutuksen elementtejä, esimerkiksi ryhmätoiminnan muodossa, ja juurruttaa malli olemassa oleviin rakenteisiin. Tavoitteena on myös laadukas vaikuttamistyö ja viestintä.

Hanke tekee yhteistyötä Te-palveluiden, Oulun kaupungin, Kansaneläkelaitoksen, ammattikorkeakoulujen ja muiden vammaisjärjestöjen sekä työllistymishankkeiden kanssa.

Mitä tarjoamme?

Työnhakijalle

Apua ja tukea kaikissa työnhakuun ja työllistymiseen liittyvissä asioissa
Ohjausta mm. sosiaalietuuksiin ja arjen hallintaan liittyvissä asioissa
Yksilötapaamisia oman työhönvalmentajan kanssa
Arjen hallintaa ja työllistymistä tukevaa ryhmätoimintaa

Työnantajalle

Työhönvalmentajan tuen työnantajalle ja koko työyhteisölle rekrytointiprosessissa ja työn aloittamisessa. Etsimme hankkeessa aktiivisesti oululaisia työnantajia, joilla on halua palkata vammaisia ja osatyökykyisiä henkilöitä yritykseensä. Onko yrityksellänne rohkeutta toimia suunnannäyttäjänä tasa-arvoisessa työllistämisessä? Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus.

Ammattilaisille ja yhteistyökumppaneille

Koulutusta, tukea ja tietoa koskien vammaisten ja osatyökykyisten työllistämistä

Ota Yhteyttä

Seuraa meitä somessa: Facebook | Twitter
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi​@caritas-saatio.fi

kuva - Jani Ronkainen

Jani Ronkainen

Projektipäällikkö
044 468 4280

kuva - Sami Ollikainen

Sami Ollikainen

Projektityöntekijä
044 468 4269