digjelppari otsikkokuva

Digijelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

Diginurkka

Olemme koonneet tälle sivulle ikäihmisille hyödyllisiä linkkejä erilaisiin verkkopalveluihin sekä vinkkejä digitaitojen kehittämiseen.

Siirry Diginurkkaan

Digikahvila

Tervetuloa Digikahvilaan joka keskiviikko klo 14-15. Kahvila on Teamsissa. Itselläsi ei tarvitse olla Teams -sovellusta vaan mukaan pääset klikkaamalla oheista linkkiä. Kahvilassa keskustellaan ajankohtaisista digiasioista. Voit kysyä myös apua mahdolliseen digiongelmaasi.
Siirry tästä kahvilaan

+65-vuotias, digiasioista kiinnostunut – ilmoittaudu mukaan jelpattavaksi!

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia sovelluksia paremmin? Tarvitsetko apua tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi käytössä?

Uusia digitaitojasi voivat olla:

• Sähköinen asiointi (esim. verkkopankki, Kela, omakanta, e-liput)
  • Yhteydenpito ja sosiaalinen media (esim. sähköposti, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter)
  • Tiedonhaku ja medialukutaito (esim. Google, digilehdet)

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut – ilmoittaudu jelppariksi!

Etsimme digijelppareiksi kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on innostusta ja kykyjä opastaa ikäihmisiä digiasioissa.

Tulevana digijelpparina:

• Tarjoat henkilökohtaista digiopastusta ikäihmisen kotona hänen omilla laitteillaan (1-5 krt.).
  • Sinut haastatellaan ja saat hyvän koulutuksen digijelpparina toimimiseen.
  • Saat uusia kokemuksia ja hyvää mieltä merkityksellisestä vapaaehtoistoiminnasta.
  • Voit hyödyntää kokemustasi digijelpparina myös opinnoissasi.

Ota yhteyttä!

Seuraa toimintaamme Facebookissa