digjelppari otsikkokuva

Digijelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

Tutustu toimintaamme

Henkilökohtaista ohjausta kotona

Caritas-Säätiön DigiJelppari-hankkeen vapaaehtoiset auttavat oululaisia ikäihmisiä digiasioissa. Huom. Tällä hetkellä ohjausta saa vain puhelimitse. Soita: 044 468 4201

Hankkeella on myös oma Facebook-ryhmä +65-vuotiaille ikäihmisille, jotka haluavat keskustella rohkaisevasti ja kannustavasti eri aihepiireihin liittyen, etsiä uusia ystäviä (ryhmässä ei julkaista seuranhakuilmoituksia) ja jakaa linkki- tai tapahtumavinkkejä ajankohtaisista aiheista. Ryhmässä voi myös jakaa ja tutustua erilaisiin digivinkkeihin.

Liity Facebook-ryhmäämme +65-vuotiaille

Diginurkka

Olemme koonneet tälle sivulle ikäihmisille hyödyllisiä linkkejä erilaisiin verkkopalveluihin sekä vinkkejä digitaitojen kehittämiseen.

Siirry Diginurkkaan

+65-vuotias, digiasioista kiinnostunut – ilmoittaudu mukaan jelpattavaksi!

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia sovelluksia paremmin? Tarvitsetko apua tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi käytössä?

Uusia digitaitojasi voivat olla:

• Sähköinen asiointi (esim. verkkopankki, Kela, omakanta, e-liput)
  • Yhteydenpito ja sosiaalinen media (esim. sähköposti, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter)
  • Tiedonhaku ja medialukutaito (esim. Google, digilehdet)

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut – ilmoittaudu jelppariksi!

Etsimme digijelppareiksi kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on innostusta ja kykyjä opastaa ikäihmisiä digiasioissa.

Tulevana digijelpparina:

• Tarjoat henkilökohtaista digiopastusta ikäihmisen kotona hänen omilla laitteillaan (1-5 krt.).
  • Sinut haastatellaan ja saat hyvän koulutuksen digijelpparina toimimiseen.
  • Saat uusia kokemuksia ja hyvää mieltä merkityksellisestä vapaaehtoistoiminnasta.
  • Voit hyödyntää kokemustasi digijelpparina myös opinnoissasi.

Ota yhteyttä!

Seuraa toimintaamme Facebookissa